Toaleta automata exterior Londra 1

Descrierea proiectului

img-yellow

LONDRA: instalarea toaletelor cu sistem de auto-curățare model TAU22
Client: Healthmatic
Locul: Londra
Anul:  2010
Modelul: Toaletă cu auto-curățare model TAU22
unități: 42

Primăria orașului Londra a comisionat instalarea a 42 de băi publice cu sistem de auto-curățare pentru persoane cu dizabilități, echipate cu masă de înfășat. Design-ul exterior trebuia să se armonizeze cu culorile și stilul arhitectural al orașului. PTMatic, datorită capacității sale de proiectare și amplă flexibilitate în găsirea soluțiilor estetice, a realizat o toaletă cu un design exterior caracterizat prin linii finii, îmbogățit cu rășină și fibre de sticlă care permit chiar trecerea luminii naturale în încăperea toaletei.

Detalii

img-yellow

Toaleta TAU22 este o toaletă AUTOMATĂ și cu sistem de AUTO-CURĂȚARE pentru EXTERIOR, proiectată și construită pentru a combina design-ul și tehnologia, garantând în același timp siguranța pe durata folosirii și o perfectă igienizare și uscare la fiecare folosire.

Unitatea prezintă o ușă glisantă cu dispozitiv de deschidere și închidere, lavoar cu dozator automat de apă, săpun și distribuitoare de aer cald, coș de gunoi, oglindă, mânere de susținere pentru utilizatorii cu dizabilități și un sistem de control de la distanță care permite o gestiune eficientă și imediată.

Caracteristica fundamentală a toaletei este spălarea automată cu dezinfectare după fiecare utilizare PLUS TECHNOLOGY®

  • a interiorului vasului WC cu ajutorul unui jet de apă în timpul folosirii;
  • a interiorului vasului (a rezervorului) și a exteriorului, la final cu uscarea suprafeței colacului;
  • a pereților până la 0,8 m. înălțime, la nivelul vasului WC și a lavoarului;
  • a pardoselii cu sistem mobil pentru îndepărtarea mecanică a obiectelor, spălarea, dezinfectarea și uscarea suprafeței pardoselii, Lava;–Tergipavimento® brevet nr. MI 2005 A001873;
  • a întregii toalete cu ciclul exclusiv de igienizare completă nocturnă DCN-ECO3® pe durata pauzei nocturne.