Toaleta automata sustenabila 3

Citymatic și respectarea mediului

img-yellow

Firma noastră a fost de-a lungul anilor preocupată să-și desfășoare activitatea ținând cont tot timpul de protecția mediului înconjurător, de faptul că aceasta constituie o valoare fundamentală a întregii colectivități. Angajamentul nostru față de mediu se exprimă prin folosirea constantă a unor materiale și tehnologii care minimalizează impactul activităţilor noastre asupra mediului, reducând consumul de apă și de electricitate.

Stabilimentul nostru este echipat cu o instalație fotovoltaică pentru reducerea emisiilor de CO2 și pentru producerea energiei din surse regenerabile.

De asemenea, sunt respectate normele standard prevăzute de ISO14001 pentru gestionarea compatibilităţii cu mediul a propriilor activități.

Ciclul productiv al toaletelor cu un impact scăzut asupra mediului înconjurător

img-yellow

90% din elementele componente ale toaletelor noastre publice sunt complet reciclabile (ciment, aluminiu, plastic etc.). Este prevăzut un serviciu de eliminare, la sediul nostru, a toaletelor ajunse la finalul ciclului de functionare.

Sistemul de gestionare de la distanță a toaletelor automate

img-yellow

Toate toaletele noastre automate pot fi dotate cu un sistem de control de la distanță, care verifică starea toaletei. În acest mod, numărul vizitelor la fața locului poate fi redus, optimizând astfel intervențiile operatorului care se ocupă de întreținere printr-o economisire a carburantului de aproximativ 10%.

Toaleta automata sustenabila 2

Reducerea la minimum a consumului de apă în toaletele automate 

img-yellow

În toaletele cu auto-curățare, sistemul de spălare folosește până la cel putin 35% apă, respectând sistemele tradiționale, cu un consum pentru un ciclu egal cu 16 litri. În lipsa utilizatorului instalația hidrică este complet închisă, fără pierderi sau risipă de apă.

Instalații de iluminat cu consum de energie scăzut

img-yellow

Iluminatul exterior și interior al toaletei se realizează cu lămpi LED de 12 V. În lipsa utilizatorului lumina rămâne stinsă, fără pierderi inutile de energie. Consumul total este de aproximativ 20 W per ciclu.

Sistemul de dezinfectare eco-compatibil DCN-ECO3®

img-yellow

Toaletele automate sunt complet dezinfectate la ore programate, fără eliberarea agenților poluanți în mediul înconjurător.