Citymatic: smart toilets for smart cities

img-yellow

Citymatic este o firmă specializată în proiectarea, construirea, instalarea și întreținerea toaletelor publice și este leader-ul global în proiectare și producere toalete automate cu auto-curățare.

Citymatic se remarca prin capacitatea sa de inovație și de căutare a soluțiilor de avangardă privind forma şi tehnologia, permițându-i să devină o firmă de referință pe multe piețe străine (Europa, America de Nord, Țările Arabe).

Gama produselor noastre

img-yellow

Pe lângă servicii de igienă cu auto-curățare, s-a dezvoltat o gamă vastă de toalete prefabricate, toalete tradiționale automate, toalete ecologice si toalete compartimentate.

Soluții pentru toți

img-yellow

Toate produsele noastre sanitare au fost studiate și produse pentru a permite folosirea acestora de către către utilizatorii cu dizabilități și respectă legislația în vigoare în diferite țări unde se comercializeaza. Pe lângă studiul economic al ambientelor interioare, Citymatic a dezvoltat o serie de soluții tehnologice (instrucțiuni vocale, instrucțiuni pentru exterior și interior în Braille, folosirea butoanelor de comandă de mari dimensiuni cu LED etc.) în măsură să simplifice folosirea toaletei de către utilizatorii cu dizabilități de vedere sau motorii.

Pe lângă cerințele utilizatorilor cu nevoi speciale, în proiectarea toaletelor sunt luate în considerare și cerințele unor categorii specifice cum ar fi copiii (masă de înfășat, sisteme de siguranță pentru folosirea in siguranta de catre copii etc.) și bătrânii (butoane de comandă cu led de mari dimensiuni, iluminat difuz, lipsa obstacolelor pe pardoseala, sistem de apelare în caz urgență PTCall® etc.)

Smart toilets for smart cities

Misiunea noastră

img-yellow

Obiectivul prinicipal a Citymatic constă în a acorda utilizatorilor toaletelor publice igienă și siguranță, deoarece aceste două elemente sunt prioritare pentru o folosire confortabilă a toaletelor.

Experiența dobândită în cursul anilor în domeniul producerii serviciilor de igienă pentru public a permis crearea unor vaste producţii în măsură să furnizeze un răspuns eficient diverselor cerințe ale clientului. Unele toalete cu sistem de auto-curățare instalate de Citymatic sunt în funcțiune de mai mult de 20 de ani și își mențin, chiar și astăzi, o funcționare perfectă, datorită serviciului nostru de întreținere periodică.

Punctele noastre forte

img-yellow

Toate toaletele Citymatic se disting prin studiul atent acordat design-ului, prin flexibilitatea extraordinară în momentul finisării, prin confortul creat în ambientele interioare și printr-o tehnologie în măsură să garanteze o siguranță maximă la folosire și alte niveluri de curățare și dezinfectare ale unităților.

Toaletele noastre au fost proiectate fie pentru a fi instalate în spații deschise sau în spații cum ar fi parcări, spații comerciale, stații terminus de autobuz, parcuri, piețe etc., fie pentru a fi instalate în interior, în edificii deja existente, cum ar fi palate istorice sau de valoare istorică sau construcții noi cum ar fi parcări subterane, stații de metrou etc.

Serviciile noastre post-vânzare

img-yellow

CityMatic este, de asemenea, în măsură să furnizeze un serviciu eficient de gestiune și întreținere a unităților, datorită unei tehnologii brevetate de gestionare de la distanță a toaletelor, dar și datorita folosirii unor tehnici specializate care operează asupra toaletelor periodic, cu scopul de a garanta o eficiență perfectă în timp.