Toaleta automata exterior Heerlen 12

Descrierea proiectului

img-yellow

HERLEEN (ȚĂRILE DE JOS): instalarea toaletelor cu sistem de auto-curățare model TWAW
Client: Urilift
Locul: Herleen
Anul:  2011
Modelul: Toaletă cu sistem de auto-curăţare mod. TWAW
unități: 1

Primăria din Herleen, în cadrul unui proiect de restructurare a unei piețe pietonale, a solicitat instalarea unei toalete cu sistem de auto-curățare, cu niveluri ridicate de siguranță și curăţenie. Proiectul a prevăzut furnizarea unei toalete automate modelul TWAW, cu gresie la exterior de culoare neagră și finisare din oțel inoxidabil.

Detalii

img-yellow

Toaleta TWAW este o toaletă AUTOMATĂ și cu AUTO-CURĂȚARE pentru EXTERIOR, proiectată și construită pentru a combina design-ul și tehnologia, garantând în același timp siguranța pe durata folosirii și o perfectă igienizare și uscare la fiecare folosire. Acest model este răspunsul la exigențele estetice și funcționale ale orașelor moderne: rezistența ridicată a materialelor cu ajutorul cărora se ajunge la o flexibilitate a finisajelor exterioare, permite integrarea perfectă în orice spațiu urban.

Unitatea prezintă o ușă glisantă cu dispozitiv de deschidere și închidere, lavoar cu dozator automat de apă, săpun și distribuitoare de aer cald, coș de gunoi, oglindă, mânere de susținere pentru utilizatorii cu dizabilități și un sistem de control de la distanță care permite o gestiune eficientă și imediată.

Caracteristica fundamentală a toaletei este spălarea automată cu dezinfectare după fiecare utilizare PLUS TECHNOLOGY®

  • a interiorului vasului WC cu ajutorul unui jet de apă în timpul folosirii;
  • a interiorului vasului (a rezervorului) și a exteriorului, la final cu uscarea suprafeței colacului;
  • a pereților până la 0,8 m. înălțime, la nivelul vasului WC și a lavoarului;
  • a pardoselii cu sistem mobil pentru îndepărtarea mecanică a obiectelor, spălarea, dezinfectarea și uscarea suprafeței pardoselii, Lava;–Tergipavimento® brevet nr. MI 2005 A001873;
  • a întregii toalete cu ciclul exclusiv de igienizare completă nocturnă DCN-ECO3® pe durata pauzei nocturne.