Toaleta automata exterior OMAN SALALAH 3

Descrierea proiectului

img-yellow

SALALAH (OMAN): instalarea toaletelor cu sistem de auto-curățare model TWAW
Client: Ministerul Turismului
Locul: Salalah
Anul:  2013-2014
Modelul: Toaletă cu sistem de auto-curățare model TWAW
unități: 20

Ministerul Tursimului din Oman, cu scopul de a îmbunătăți oferta serviciilor de turism în orașul Salalah, a comisionat instalarea toaletelor cu sistem de auto-curățare respectând normele standard ridicate de tehnologie și curăţenie. Dat fiind particularitatea locului, a fost necesară efectuarea unui studiu atent al design-ului atât pentru interior, cât și pentru exterior, în așa fel încât să se îmbine perfect cu stilul arhitectonic local. Chiar și la nivel tehnologic a fost necesară găsirea unor soluții ad-hoc, cum ar fi sistemul de aer condiționat necesar pentru un loc unde temperaturile pot fi foarte ridicate și instalarea unui mic duș pentru igiena personală lângă vasul wc-ului.

Detalii

img-yellow

Toaleta TWAW este o toaletă AUTOMATĂ și cu AUTO-CURĂȚARE pentru EXTERIOR, proiectată și construită pentru a combina design-ul și tehnologia, garantând în același timp siguranța pe durata folosirii și o perfectă igienizare și uscare la fiecare folosire. Acest model este răspunsul la exigențele estetice și funcționale ale orașelor moderne: rezistența ridicată a materialelor cu ajutorul cărora se ajunge la o flexibilitate a finisajelor exterioare, permite integrarea perfectă în orice spațiu urban.

Unitatea prezintă o ușă glisantă cu dispozitiv de deschidere și închidere, lavoar cu dozator automat de apă, săpun și distribuitoare de aer cald, coș de gunoi, oglindă, mânere de susținere pentru utilizatorii cu dizabilități și un sistem de control de la distanță care permite o gestiune eficientă și imediată.

Caracteristica fundamentală a toaletei este spălarea automată cu dezinfectare după fiecare utilizare PLUS TECHNOLOGY®

  • a interiorului vasului WC cu ajutorul unui jet de apă în timpul folosirii;
  • a interiorului vasului (a rezervorului) și a exteriorului, la final cu uscarea suprafeței colacului;
  • a pereților până la 0,8 m. înălțime, la nivelul vasului WC și a lavoarului;
  • a pardoselii cu sistem mobil pentru îndepărtarea mecanică a obiectelor, spălarea, dezinfectarea și uscarea suprafeței pardoselii, Lava;–Tergipavimento® brevet nr. MI 2005 A001873;
  • a întregii toalete cu ciclul exclusiv de igienizare completă nocturnă DCN-ECO3® pe durata pauzei nocturne.