Toaleta automata exterior Moniga 3

Descrierea proiectului

img-yellow

MONIGA: instalarea toaletelor cu sistem de auto-curățare model TWAW cu duș exterior
Client: Primăria din Moniga del Garda
Locul: Moniga del Garda
Anul:  2010
Modelul:Toaletă cu sistem de auto-curățare model TWAW cu duș
unități: 2

Primăria din Moniga del Garda vede în turism un stimulent pentru economia locală. Cu scopul de a îmbunătăți serviciile destinate turiștilor şi populației locale, administrația a decis să implementeze echiparea cu servicii de igienă și dușuri.

Detalii

img-yellow

Toaleta TWAW este o toaletă AUTOMATĂ și cu AUTO-CURĂȚARE pentru EXTERIOR, proiectată și construită pentru a combina design-ul și tehnologia, garantând în același timp siguranța pe durata folosirii și o perfectă igienizare și uscare la fiecare folosire. Acest model este răspunsul la exigențele estetice și funcționale ale orașelor moderne: rezistența ridicată a materialelor cu ajutorul cărora se ajunge la o flexibilitate a finisajelor exterioare, permite integrarea perfectă în orice spațiu urban.

Unitatea prezintă o ușă glisantă cu dispozitiv de deschidere și închidere, lavoar cu dozator automat de apă, săpun și distribuitoare de aer cald, coș de gunoi, oglindă, mânere de susținere pentru utilizatorii cu dizabilități și un sistem de control de la distanță care permite o gestiune eficientă și imediată. În exterior sunt două dușuri care acționează printr-un buton.

Caracteristica fundamentală a toaletei este spălarea automată cu dezinfectare după fiecare utilizare PLUS TECHNOLOGY®

  • a interiorului vasului WC cu ajutorul unui jet de apă în timpul folosirii;
  • a interiorului vasului (a rezervorului) și a exteriorului la final cu uscarea suprafeței colacului;
  • a pereților până la 0,8 m. înălțime, la nivelul vasului WC și a lavoarului;
  • a pardoselii cu sistem mobil pentru îndepărtarea mecanică a obiectelor, spălarea, dezinfectarea și uscarea suprafeței pardoselii, Lava;–Tergipavimento® brevet nr. MI 2005 A001873;
  • a întregii toalete cu ciclul exclusiv de igienizare completă nocturnă DCN-ECO3® pe durata pauzei nocturne.