Toalete automate Plus Technology
Toalete auto-curatare Plus Technology 7

Toalete cu sistem de auto-curățare cu Plus technology®

Tehnologia de gestionare, curățare și igienizare PLUS® asigură o spălare, dezinfectare și uscare a toaletei perfecte, este constituită dintr-un sistem combinat brevetat care, pe de o parte, spală și usucă suprafețele colacului vasului de toaletă, iar pe de altă parte, prevede spălarea, îndepărtarea deșeurilor și uscarea pardoselii datorită sistemului Lava;–Tergipavimento®

CERE O OFERTA DE PRET

Toaletele cu dispozitiv de auto-curățare echipate cu tehnologia PLUS® sunt următoarele:

pentru exterioare:

pentru interioare:

În ce constă tehnologia PLUS?

 1. Spălare automată cu dezinfectare:
  • a interiorului vasului WC cu ajutorul unui jet de apă în timpul folosirii;
  • a pardoselii cu sistem mobil pentru îndepărtarea mecanică a obiectelor, spălarea, dezinfectarea și uscarea suprafeței pardoselii, Lava;–Tergipavimento® brevet nr. MI 2005 A001873.
  • Întreaga toaletă, cu ciclul exclusiv de DEZINFECTARE completă DCN-ECO3® cu vaporizarea peroxidului de argint în timpul pauzei nocturne (la cerere).
  •  a interiorului vasului (rezervor) și a exteriorului la final cu uscarea suprafeței colacului;
  • a pereților până la 0,8 m. înălțime, la nivelul vasului WC;
  • a lavoarului, cu racord de țeavă la presiune ridicată;
 2. Detectarea exactă a prezenței utilizatorului în interiorul unității: 
  • Detectoare de greutate electronice, cu o precizie exactă, cu toleranță mai mică la   kg, detectează prezența copiilor, a adulților sau a mai multor persoane, permit folosirea finală și în siguranță, evitând folosirea inadecvată a toaletei.
 3. Gradul maxim de siguranță pentru utilizator:
  • Un sistem pneumatic automat pentru deschiderea şi închiderea uşii, chiar și în lipsa curentului.
  • Lavoarul are o formă anume, astfel încât să evite prezența seringilor și a altor materiale în interiorul bazinului.
  • Toate suprafețele nu prezintă muchii ascuțite sau scurgeri și sunt proiectate cu o foarte mare atenție acordată aspectelor economice.
  • Sistem de apelare în caz de urgență bidirecțională PTCall®

Informații adiționale

Modelul de toalete cu auto-curățare PLUS Technology® sunt proiectate pentru eficiență și performanță în curățare și igienizare, dar și cu un puternic accent pe sustenabilitate. Sistemul Lava-Tergipavimento® și ciclul de dezinfecție DCN-ECO3® sunt optimizate pentru a reduce consumul de apă și a utiliza soluții de dezinfectare ecologice, contribuind astfel la protecția mediului și la reducerea amprentei ecologice a facilităților oferite.

Tehnologia PLUS oferă posibilitatea de personalizare a ciclurilor de curățare și igienizare, permițând utilizatorilor să adapteze funcționarea sistemului în funcție de preferințele specifice sau necesitățile momentului. Aceasta asigură nu doar o curățenie impecabilă, dar și o experiență de utilizare superioară, plină de confort.

Toaletele cu auto-curățare PLUS Technology® pot fi integrate cu alte sisteme inteligente de gestionare a clădirilor, oferind astfel posibilitatea unei monitorizări și gestionări eficiente a resurselor, a consumului de energie și apă, și a întreținerii, maximizând eficiența operațională a facilităților.

Pe lângă caracteristicile tehnologice avansate, designul ergonomic al toaletelor cu PLUS Technology® este conceput pentru a oferi siguranță maximă și ușurință în utilizare. Suprafețele fără muchii ascuțite, ușa cu sistem pneumatic și lavoarul anti-înțepătură sunt doar câteva dintre elementele care subliniază angajamentul nostru pentru siguranța și confortul utilizatorilor.

Prin combinarea tehnologiei inovatoare de curățare și igienizare cu un design inteligent și angajamentul față de sustenabilitate, modelul de toalete cu auto-curățare Plus Technology® oferă o soluție completă și avansată pentru spațiile sanitare pentru exterior și interior, stabilind noi standarde de igienă, confort și responsabilitate ecologică.

Sistem de spălare și uscare a paharului și etajului

Lava;-Tergipavimento®