Toaleta automata exterior Gran Bretagna 9

Descrierea proiectului

img-yellow

GLASGOW (Scoția): instalarea toaletelor cu sistem de auto-curățare model UNIT
Client: Healthmatic
Locul: Glasgow
Anul:  2008
Modelul: Toaletă cu sistem de auto-curățare model UNIT cu unități interioare TBOX
unități: 3

Primăria din Glasgow, în cadrul unui proiect de dotare cu servicii sanitare destinate publicului, a comisionat instalarea a aproximativ 12 unități pentru interior TBOX și trei unități pentru exterior UNIT.

UNIT este un bloc special și intenționat gândit pentru această intervenție. Blocul a fost îmbrăcat cu panouri din sticlă temperată revopsită, iar în interior au fost instalate două unități toalete TBOX: una pentru persoane cu dizabilități și alta pentru persoane fără dizabilități.

Detalii

img-yellow

Toaleta TBOX este o toaletă AUTOMATĂ și cu dispozitiv de AUTO-CURĂȚARE pentru INTERIOARE, gândită pentru a înlocui integral cabina toaletei tradiționale, evitându-se, astfel, construirea pereților pardosiți cu faianță, a pardoselii, a ușii de acces, a instalațiilor etc. Este proiectată și construită pentru a combina design-ul și tehnologia, garantând în același timp siguranța pentru folosire și o perfectă igienizare și uscare la fiecare folosire.

Unitatea prezintă o ușă glisantă cu dispozitiv de deschidere și închidere, lavoar cu dozator automat de apă, săpun și distribuitoare de aer cald, coș de gunoi, oglindă, mânere de susținere pentru utilizatorii cu dizabilități și un sistem de control de la distanță care permite o gestiune eficientă și imediată.

Caracteristica fundamentală a toaletei este spălarea automată cu dezinfectare după fiecare utilizare PLUS TECHNOLOGY®

  • a interiorului vasului WC cu ajutorul unui jet de apă în timpul folosirii;
  • a interiorului vasului (a rezervorului) și a exteriorului, la final cu uscarea suprafeței colacului;
  • a pereților până la 0,8 m. înălțime, la nivelul vasului WC și a lavoarului;
  • a pardoselii cu sistem mobil pentru îndepărtarea mecanică a obiectelor, spălarea, dezinfectarea și uscarea suprafeței pardoselii, Lava;–Tergipavimento® brevet nr. MI 2005 A001873;
  • a întregii toalete cu ciclul exclusiv de igienizare completă nocturnă DCN-ECO3® pe durata pauzei nocturne.