Toalete publice cu auto-curatare
Proiecte speciale - toalete automate 5

Lavoar automat H2air

img-yellow

Toalete publice cu auto-curatare 2

H2air este un lavoar automat cu dispozitiv pentru anti-vandalism, cu dozatori electronici no-touch pentru furnizarea apei, a săpunului și cu distribuitoare cu aceleaşi caracteristici de aer cald.

Finisarea exterioară, cu tencuială acrilică albă, îmbină nivelul foarte ridicat al formei cu un grad maxim de durabilitate. Design-ul îngrijit garantează o utilizare comodă de către utilizator și o curățare ușoară: H2air este o soluție completă all in one, care garantează prestații maxime cu folosirea minimă a spațiului. Toate elementele electronice componente ale lavoarului automat sunt protejate, încastrate în perete, de asemenea, controlul cu senzori electronici permite economisirea apei și a energiei electrice.

H2air a fost gândit pentru a fi folosit în autogrill, self-service, restaurante, parcări, centre comerciale, etc.

Structura all in one permite existența unei singure instalații cu timp redus și sigur. Este necesară încastrarea unui cadru în zid în care să fie amplasat H2air. Pentru racordarea unității e necesară racordarea electrică de 3KW-240v, racordarea hidrică cu țeavă de 15 mm. și evacuarea cu țeavă de 32mm.

Paddle Gates

img-yellow

Toalete publice cu auto-curatare 3

Sistem de intrare automată cu controlul accesului la serviciile sanitare, biblioteci sau alte spații publice. Acest produs permite gestionarea intrărilor cu plată sau, pur și simplu, limitarea numărului de persoane care intră într-un spațiu.

Intrările noastre automate sunt produse conform normelor de standard ridicate printr-un sistem de monitorizare a persoanei extrem de sofisticat. Volumul compact permite o instalare ușoară chiar și pentru intrările și coridoarele foarte strâmte, garantând oricum o deschidere amplă de trecere (52 – 62 cm în versiunea standard).

Folosirea materialelor dure, cum ar fi oțelul inoxidabil și sticla temperată, minimalizează impactul ulterior asupra publicului, plus eventuale acte de vandalism, garantând o durabilitate ridicată în timp.

  • Sistem de monitorizare a persoanelor
  • Anti-vandalism
  • Conform normativelor în vigoare pentru accesul persoanelor cu dizabilități
  • Întreținere ușoară
  • Disponibil atât unidirecţional, cât și bidirecțional
  • Dispozitiv integrat pentru jetoane
  • Cititor fișe ITSO și software de suport

Copertine amplasate cu servicii de igienă

img-yellow

Proiecte speciale - toalete automate 9

CityMatic, ca răspuns la cerințele de raționalizare a elementelor de mobilier urban a dezvoltat proiecte integrate de băi cu dispozitive de auto-curățare cu copertine, sisteme de purificare, dozatoare/distribuitoare automate, dispozitiv automat de eliberare bilete.

Soluțiile propuse prevăd structuri integrate care scutesc diverse utilizări, evitând proliferarea obiectelor urbane, dispersia funcțiilor și pierderea nivelului proiectat. Copertine, dozatoare/distribuitoare automate, băi, info-point, sunt elemente care trebuie să fie amplasate în aceste spații, propunerile noastre le integrează pe toate într-o structură unică care înglobează toate funcțiile cerute. De aceea, propunem toalete cu: copertine pentru tramvai și autobuz, dozatoare/distribuitoare automate (cafea, apă, snack), case de bilete automate, sisteme de filtrare a aerului, info-point electronic, camere de supraveghere.

TCAB H2O – toaletă cu sistem de auto-curățare

img-yellow

Proiecte speciale - toalete automate 1

Bloc multifuncțional în interiorul căruia este prezentă o toaletă cu sistem de auto-curățare adaptată folosirii de către persoanele cu dizabilități, echipată cu un dozator de apă purificată. Conformarea specială a monoblocului din beton armat vibrat permite o flexibilitate maximă în ceea ce privește finisările și culorile pereților.

Toaleta garantează norme standard ridicate de igienă și de dezinfectare la fiecare folosire datorită tehnologiei noastre exclusive de curățare și igienizare SMART®. În versiunea standard se furnizează o ușă cu inel, dar se poate solicita instalarea unei uși glisante. Accesul poate fi gratuit sau cu plată.

Pe peretele lateral se află panoul de furnizare a apei potabile făcut din oțel inoxidabil cu dozator de apă naturală și gazoasă. Furnizarea apei este controlată de contoare volumetrice, programabile de administratorul instalației. Plata se poate efectua cu monedă sau cheie/fisă reîncărcabilă, prin intermediul jetoanelor. Display-ul alfanumeric prezent pe panou comunică în mod vizibil în momentul folosirii informațiilor privind creditul, mesajele informative, etc.