Toalete publice pentru igienă și siguranță la fiecare utilizare

img-yellow

Citymatic pune accent pe confort, igienă și inovație pentru a îmbunătăți experiența ta în spațiile publice. La fel de importantă ca orice altă facilitate colectivă, gama noastră de toalete publice redefinește standardele prin tehnologii avansate și un design ergonomic, asigurând că fiecare utilizator se simte în siguranță și confortabil.

Toaletele publice reprezintă soluții de igienă avansate, special concepute pentru utilizarea în exterior, având ca destinație principală mediul urban, precum piețe, grădini publice, locuri de popas, parcări, spații comerciale și altele.

Fie că te afli într-un centru comercial aglomerat, într-o stație de transport în comun sau într-un parc, experiența utilizatorilor noștri este mereu prioritară. Scaunele ergonomice și spațiul generos sunt doar câteva dintre aspectele pe care le-am luat în considerare pentru a asigura o experiență plăcută și relaxantă.

Aceste unități pot fi puse la dispoziție în varianta standard, inclusiv cu o cabină dedicată pentru utilizatorii cu dizabilități, sau cu două sau mai multe cabine care pot fi adaptate pentru diverse scopuri, cum ar fi toaletă, vestiar, duș, depozit, pisoar etc.

Beneficii toalete publice Citymatic

img-yellow

  • Igienă: Echipate cu tehnologii moderne, toaletele publice sunt proiectate pentru a minimiza contactul cu suprafețele și pentru a oferi un mediu curat și sigur. Dispensere automate pentru săpun și hârtie igienică, robinete fără atingere și uscătoare de mâini cu senzori reprezintă doar câteva dintre caracteristicile care asigură igiena la cele mai înalte standarde.
  • Accesibilitate: Toate articolele noastre sanitare au fost create pentru a permite utilizarea lor de către persoanele cu dizabilități, respectând în același timp legislația în vigoare în țările în care sunt comercializate. În plus față de analiza economică a mediilor interioare, Citymatic a elaborat o serie de soluții tehnologice (instrucțiuni vocale, informații în Braille pentru interior și exterior, butoane de comandă iluminate de dimensiuni generoase cu LED-uri etc.) pentru a facilita experiența utilizatorilor cu dizabilități de vedere sau motorii.
  • Eficiență energetică: Angajamentul nostru față de mediul înconjurător se reflectă și în designul eficient din punct de vedere energetic al toaletelor publice. Iluminatul LED, sistemele de apă recirculantă și utilizarea materialelor reciclabile contribuie la reducerea amprentei de carbon. Astfel, fiecare utilizare a toaletelor noastre nu doar aduce beneficii individuale, ci contribuie și la protejarea mediului.
  • Siguranță: Securitatea și confidențialitatea sunt aspecte sensibile și prioritare atunci când vorbim despre toalete publice. Prin design, ne asigurăm că fiecare cabină oferă spațiu personal și intimitate, iar sistemele de securitate monitorizează constant pentru a oferi o experiență fără griji pentru toți utilizatorii.
  • Inovație: Pe lângă cerințele specifice ale utilizatorilor cu nevoi speciale, în proiectarea toaletelor luăm în considerare și necesitățile unor categorii specifice, precum copiii (masă de înfășat, sisteme de siguranță etc.) și persoanele în vârstă (butoane de comandă iluminate, iluminare ambientală difuză, absența obstacolelor pe podea, sistem de apel de urgență PTCall® etc.).Dotate cu un sistem de automatizare avansat, aceste toalete sunt capabile să gestioneze toate dispozitivele integrate, inclusiv deschiderea ușii prin intermediul jetoanelor, monitorizarea prezenței utilizatorilor, descărcarea automată a vasului de toaletă, controlul la distanță și altele. Suntem în permanență în căutarea celor mai recente tehnologii și inovații pentru a aduce îmbunătățiri constante la facilitățile publice. De la sistemele de auto-curățare până la monitorizarea în timp real a nivelului consumabilelor, ne străduim să rămânem în vârful tehnologiei pentru a oferi o experiență premium utilizatorilor.

Fiecare aspect al vieții de zi cu zi ar trebui să fie o experiență plăcută și fără stres, iar toaletele publice nu fac excepție. Prin angajamentul nostru față de confort, igienă, accesibilitate și inovație continuă, ne străduim să ridicăm standardele pentru facilitățile publice. Este prioritar să asigurăm că acestea oferă un mediu sigur, accesibil și confortabil pentru toți utilizatorii, indiferent de nevoile specifice pe care le au.